Andre vitser
Enter subtitle here

En blondine gikk inn i en bank på Wall Street og bad om et forbrukslån på $5000 for reisen sin til Europa. Ved spørsmål om hva hun kunne gi dem som sikkerhet på lånet, gav hun dem nøklene til den røde Ferrarien som stod på gata utenfor. Bankarbeideren humret godt da han låste inn bilen i bankens garasje. Den var jo vært mye mer enn det lille lånet.Blondinen dro til Europa i to uker, og da hun kom tilbake betalte hun tilbake lånet med en gang, pluss 2% rente. Bankarbeideren stusset på hvorfor i all verden hun hadde tatt opp lånet når hun tydeligvis ikke hadde brukt pengene en gang.- Hvor ellers i New York City finner man trygg parkering for en Ferrari i to uker for bare $100? svarte hun, og gikk.

det var en gang en buktaler med en dukke, som hadde forestilling for en hau med svensker og satt og fortalte svenske vitser, plutselig brøt en svenske ut og ropte: slutt og mobb oss svensker vi er ikke så dumme. Da sa buktaleren: men det er ikke hvont ment det er bare for gøy. Da sa svensken: ikke du jeg snakker til den dusten på fanget ditt.

Knut hadde mistet busssen. Nå står han i veikanten og prøver å haike. Det er et forferdelig uvær. Ut i fra skodda kommer det sigende en mørk bil. Den stopper rett på siden av Knut. Knut hopper inn på passasjersiden, men til sin store forskrekkelse så er det ingen som sitter i førersetet.
Bilen starte å rulle igjen. Knut ser at bilen nærmer seg en sving. Han er helt klar for å hoppe ut, han er livredd, men plutselig til hans store forskrekkelse så kommer det en arm inn gjennom vinduet, tar tak i rattet og styrer fint videre. Dette gjentar seg flere ganger.
Da bilen stoppet, ser Knut at han har kommet til byen. Han hopper ut, vettskremt, og tar sikte på nærmeste bar. Han bestiller seg to shot-er og hiver de innpå samtidig som han forteller om spøkelsesbilen.Ti minutter senere kommer det inn to søkkvåte karer, den ene peker på Knut og roper:- Se på den karen som sitter der, det er han idioten som hoppet inn i bilen vår ... som vi måtte skubbe til bensinstasjonen.

- Vet du hva Mac står for? - Nei - Monkey ass cooperation.

Per: Kan jeg få låne den store fine bilen din? Mor: Nei, den er for dyr. Per: Åja, jeg trodde den var for mennesker jeg.

Hva får du dersom du bråker med internett? Svar: Nettbank!