Mat vitser
Enter subtitle here

Det var en gang 2 nøtter så sa den ene skal vi gifte oss, da sa den andre hvorfor det? den første svarte fordi vi er nøtt.

Hørt om de to apelsinene som gikk over ei bru? den ene datt uti. så sa den andre skrell deg en båt da vel.

Poteten går på to ben! Du er anonnsen.

Hørt om høna som hadde så høy feber at det bare kom kokte egg?

-Hva får du om du blander griser og sjiraffer? -masse nakke kotteletter!

En doktor hold et foredrag om næring hos det lokale biblioteket. Han sa «Hva vi putter i oss er nok til å drepe de fleste av oss som sitter her.»
«For eksempel, rødt kjøtt er forferdelig, sukker fører til høyt blodsukker og fett gir hjerteproblemer. Men den farligste mattypen man kan spise er noe helt annen. Det er en type mat som fører til uendelig sorg og lidelse i mange år fremover. Kan noen gjette hva som er det farligste av all maten vi mennesker spiser?
En eldre mann strakk hånden i været og sa, «bryllupskake?»

Hvordan skaffe 10.000? Jo, kjøp 10.000 Coca Cola'er og drikke alle, og pante flaskene. Da har du 10.000 kroner.

Spis opp pizzaen din og dermed pasta!

Det var en gang to potetgull som skulle gå over en bru. Så spurte den ene om de skulle hoppe ned. Da svarte den andre: - Nei! Er du gæren? Da svarte den andre potetgullen: - Nei, jeg er sprø.

Det vare en gang en mann som eide en papegøye som var veldig glad i kaker. En dag skulle mannen lage en sjokoladekake. Når kaken var ferdig la han den på kjøkkenbenken og gikk ut for å hente posten. Men når han kom tilbake var kaken borte, det var papegøyen som hadde spist den. Han ble rasende. Så en dag skulle han lage Napoleonskake. Når han var ferdig, gjorde han som før og gikk ut for å hente posten, men når han kom tilbake var kaken borte igjen.
- Du får ikke spise kakene mine mer! snerret mannen sint. Papegøyen lovte å ikke gjøre det igjen. Men han gjorde det enda en gang med en Gulrotkake. Så spurte papegøyen mannen:
- Hvilken kake skal du lage i morgen?
- Vel, sa mannen, - Pappegøyekake...