Skole vitser
Enter subtitle here

Læreren spurte Ole: hvis det er ti trappetrinn mellom hver etasje og du skal gå opp tre etasjer hvor mange trappetrinn må du gå da. Ole: alle

Det var rett før jul og læreren leste i fra juleevangeliet for 1. klassingene. De satt helt stille og fulgte nøye med. "siden det ikke var plass til dem i herberget måtte Josef og Maria ta inn i en stall og legge Jesus i krybba der," fortalte læreren. "Det var Josef sin skyld!" ropte lille Stine. "Han burde gått inn på nettet og bestilt på forhånd!"

-Greier du og tegne en rett strek med linjal? -så klart! -Ikke verst, selv greier jeg det ikke uten blyant.

Lille per hadde nettopp begynt i første klasse og imponerte læreren med telleferdighetene sine:
-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
- hvem har lært deg det? Spurte læreren forundret.
- Pappa, sa Per stolt.
- Men vet du hva som kommer etter ti?
- Det vet jeg vel, svarte Per. - knekt, dronning, konge og ess.

- Pappa, hva er de mest brukte ordene på skolen?
- Hmm ... Vet ikke?
- Helt riktig!

- Nå er det på tide og lære espanol.
- Det kan jeg lære en annen gang. Akkurat nå kom jeg hit for og lære spansk.

En rampunge i klassen hadde lagt en fin pakke på katetret til læreren. Læreren ble veldig glad og pakket opp med en gang. Ut trillet en hestelort. Da ble læreren veldig sint og ropte:
- hvem har gjort dette?
Elevene i kor:
- En hest.

Geir er dårlig i matte, og læreren skal lære han hva 2 + 2 er. - Har dere katt? spurte læreren. - Ja det har vi! svarte Geir. - Hvis den føder 2 kattunger om våren, og 2 om høsten, hvor mange kattunger har du da? - Ingen, Buster er en hannkatt.

Læreren: - Mette du må lære deg å skrive tydeligere. Mette: Det er ikke nødvendig, jeg skal bli lege.

Det var naturfagstime, og læreren spurte elevene om noen kunne fortelle klassen om hjernen og dens funksjoner. Da spratt Elias opp fra stolen: - Hjernen er et fantastisk instrument, begynte han. Den begynner å virke lenge før du blir født, og den slutter ikke å fungere før du blir valgt inn på Stortinget.

- Greier du å tegne en rett strek med en linja? - Så klart! - Ikke verst, selv greier jeg det ikke uten blyant.

Det var rett før jul og læreren leste ifra juleevangeliet for 1.klassingene. De satt helt stille og fulgte nøye med. "Siden det ikke var plass til dem i herberget, måtte Josef og Maria ta inn i en stall og legge Jesus i krybba der, forklarte læreren.
- Det der var Josef sin skyld, ropte lille Stine. - Han burde gått inn på nettet og bestilt på forhånd!

Læreren sa til Per: - Kan du si et dyr som begynner på K? - Kaffe. - Kaffe er ikke noe dyr, sa læreren. - Jo, for i går sa pappa at kaffen var blitt dyr.