Svenske vitser
Enter subtitle here

Vet du hvordan du ser at et fly er svensk på vinteren? Det har kjettinger på propellene!

Det var en gang norsken, dansken og svensken som skulle se hvem som kunne tisse lengst. Norsken begynnte. Han tisset helt til lyktestolpen. Dansken han tisset helt til postkassene. Da det var svensken sin tur tisset han i buksen og sendte buksen til Kina.

Det var en gang to nordmenn som snakket til hverandre. - Om 4000 tusen år vil det bli krig mellom Norge og Sverige. - Hvorfor det? - For da begynner svenskene og forstå alle vitsene våre.

Det var en gang at dansken, svensken og nordmannen var ute i skogen og gikk tur. Nordmannen var døv, dansken var blind og svensken var lam fra livet og ned, han satt i rullestol. Etter en stund kom de til en magisk grotte i skogen, der hver og en av dem kunne fått oppfylt ett ønske. Først gikk nordmannen in, etter en stund komm han ut og ropte lykkelig "Gutter, jeg kan høre!" Etter han gikk dansken inn og komm ut like fornøyd: "Gutter, jeg kan se!" Sist men ikke minst trillet svansken inn. Etter en stund komm han ut og ropte "Se gutter, nye hjul!"

Svensken, Dansken og Nordmannen ble dømt til 10 års fengsel. de fikk låv til og ta med seg en ting hver til cella. Dansken tok med et pallelass med øll. Nordmannen tok med ei ung dame, og svensken tok med et pallelass med røyk. Ti år har gått og vi åpner cellene. Dansken ligger drita full på gulvet, og hadde ikke noe imot å bli liggende heller. Nordmannen står med dama og en ungeflokk på 18. Da har vi kommet til svensken. Han står midt på gulvet og spør: "har dere lighter?"

En nordmann, en svenske og en danske, fikk alle tre 21 års fengsel for grove forbrytelser. Men de fikk 1 ønske hver om hva de ville ha med seg i fengslet. Nordmannen ville ha med seg kona si, dansken ville ha nok øl for 21 år, og svensken ville ha røyk nok for 21 år. Da endt soning var ferdig, ble de sluppet ut. Først kom nordmannen ramlende ut med kone og ørten unger, så rava dansken ut stupfull.Til slutt åpna de døra til svensken.....der i hjørnet av cella satt en fortvila svenske og ropte:
- Har du fyr?

Det var en gang en amerikaner, franskmann og en svenske som var på restaurant. Alle hadde med seg konene sine. Så sa amerikaneren til kona si: Kan du sende meg honningen, honey?
Franskmannen tenkte at han kunne ikke si noe verre til kona si, så han sa: Kan du sende meg sukkeret, sukkertopp?
Da sa svensken: Kan du sende melken, din ku?

Det var svensken, dansken og nordmannen som skulle vedde hvem som kunne tisse høyest. Svensken tisset på veggen, Dansken tisset oppi takrenna og Nordmannen tisset over huset. da var det ei dame på andre sia som sa: "Nei, nå regner det igjen!"

Hvorfor blir svenskene begravd med rumpa opp? - For å kunne brukes som sykkelstativ.

Det var en gang en norske, svenske og danske som kranglet om hvem som hadde høyest hus. Først sa dansken: - vi har så høye hus at flyene må kjøre sikk-sakk mellom dem. så sa svensken: - vi har så høye hus at hvis du skal opp i øverste etasje, må du ta heisen om morgnen så kommer du opp til kvelden. Da tenkte norsken seg litt om, så sa han : - vi har så høye hus at vis en liten gutt på ett år faller ut av vinduet i øverste etasje, kommer han ned som pensjonist.

Svenskene seg i mellom: - Jeg skulle ønske jeg hadde jakke på meg. - Hva, i denne varmen? - Ja, for da kunne jeg ha tatt den av meg så det ble litt kaldere.

Har du hørt om svensken som krysset over prisen på gavekortet, for at den som fikk den ikke skulle få vite hva den kostet?

- Vet du hvorfor svenskene klatrer opp i lysstolpene? - For å se om pærene er modne.

Hvorfor putter svensker P-piller i nesa? De vil ikke ha snørrunger.

Hvorfor har svenskene tomflasker i kjøleskapet? - I tilfelle det skulle komme noen på besøk som ikke er tørste.